بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اردبیل، صغری فرشی 6 بهمنماه 98 در حاشیه جلسه کمیسیون راهنمایان گردشگری اظهار داشت: «تعریف این محور میتواند فرصت جدید و جذابی برای گردشگران علاقهمند به غذاهای بومی محلی فراهم سازد.»
او افزود: «بهعنوان مثال میتوان از رشت بهعنوان شهر خلاق غذا تا اردبیل و استانهای شمال غرب کشور محوری تعریف و بستههای سفر نیز پیشبینی کرد.»
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تأکید کرد: «انتظار میرود آژانسهای مسافرتی نیز نسبت به این مهم توجه داشته و نسبت به تعریف جاذبههای جدید برای گردشگران خود اقدام کنند.»
او با اشاره به تنوع غذایی اردبیل تأکید کرد: «تدوین اطلس گردشگری غذا در دستور کار است و میتوان گردشگری غذا را بهعنوان یکی از جاذبههای جدید و جذاب برای این استان در تورهای گردشگری در نظر گرفت.»
انتهای پیام/